Lawn Tennis PDF

Eldeportedealbacete.es Lawn Tennis Image
Descubre el libro de Lawn Tennis con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Lawn Tennis en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Lawn Tennis y otros libros de Salvador Company.
L’elegància, la precisió, la sofisticació i el refinament són les característiques principals de la prosa de Salvador Company, i constitueixen les senyes d’identitat d’una escriptura que, amb aquest Lawn Tennis, s’endinsa amb exigència pel territori dels matisos. L’autor ens proposa aquí quatre relats que basculen entre la ironia i el drama, entre la melanconia i el sarcasme, entre la meticulosa pintura d’atmosferes i la rica profunditat psicològica dels personatges, entre una lleu tremolor emocional i una certa serenitat estoica, fins a esdevenir peces modèliques d’una forma d’entendre la literatura en què la preocupació per l’estil ocupa una meitat de la tasca de l’escriptor. L’altra meitat consisteix en una no menys fonda preocupació d’ordre moral que converteix l’exploració de l’ànima humana en el tema –i alhora l’objectiu- principal de l’obra de Salvador Company. És per aquest motiu que les quatre històries contingudes a Lawn Tennis admeten un mateix resum argumental. La catàstrofe de la Guerra Civil espanyola, i sobretot els densos silencis i els oblits voluntaris o involuntaris que s’han generat al seu voltant, són revisats i posats en qüestió des del moment actual per uns personatges que senten l’afany de reconstruir la veritat sobre el passat per poder entendre millor el seu present. Una partida de tennis sobre herba interrompuda pel vendaval de la història, una senyora diputada que descobreix que ja no pot continuar més amb la comèdia parlamentària, una víctima de la por, l'estraperlo i la casualitat o un suïcida que deixa una bella i dolorosa herència, són uns dels tants possibles punts de partida per a aquests relats commovedors i admirables, que, alhora que ens interpel·len sobre la nostra pròpia vida, ens obsequien amb els alts plaers de la bona literatura.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Salvador Company
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,21 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Lawn Tennis.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lawn Tennis | Encyclopedia.com

traducción lawn tennis en portugues, diccionario Ingles - Portugues, definición, consulte también 'lawn',lawn',law',lawnmower'

Cordoba Lawn Tenis - Inicio | Facebook

There may be arguments as to what particular form of tennis one is teaching, whether it is lawn tennis or court tennis. Del . Hansard archive. It waxed indignant about the shortage of covered and all-weather courts and on the poor lawn tennis facilities generally. Del . Hansard archive.

LIBROS RELACIONADOS

Lo Escolà O Sian Conferencias Entre Un Missionista Y Un Jovenet A Qui Se Li Donan Algunas Reglas Per Servir Be La Santa Missa..pdf

Matemáticas 1º L.a. Pauta Pixépolis.pdf

Mi Gran Libro De Fabulas.pdf

Introduccio Al Disseny D Experiments En Psicologia.pdf

Lultima Por.pdf

A Recer De Queralt.pdf

El Don Apacible I.pdf

Goofy Y Sus Amigos.pdf

Divercareta 3 - Animals.pdf

La Señorita Pym Dispone.pdf

Gyorgy Lukacs: Etica, Estetica Y Ontologia.pdf

Eie Grau Mitja + Dvd + Plans D Empresa.pdf

Compra Conjunta Auxiliares De Enfermería Del Servicio Extremeño De Salud (Ses)..pdf

Música 2. Cd Per A L Aulaprimaria Cat.pdf

Dimensión Económica De La Educación.pdf

Las Conspiraciones Contra La Dictadura (1923-1930). Relato De Un Testigo.pdf

España A Vista De Pájaro. Cuaderno 3 De Viajes.pdf

Poder Politico Y Clases Sociales En El Estado Capitalista.pdf