Casa Calores PDF

Eldeportedealbacete.es Casa Calores Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Casa Calores en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Casa Calores en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Casa Calores en tu teléfono, tableta o navegador!
Una casa i els seus habitants. Aquest és el motiu argumental d´on arrenca Casa Calores: la història d´un espai familiar que pateix les transformacions pròpies del pas del temps i l´envelliment d´aquells que l´habiten. L´obra travessa un arc de catorze anys en la vida de la Carme, -més coneguda com la Calores-, del seu fill Ramon, dels amics d´en Ramon i d´un sisè personatge, pintoresc i molt reconeixedor per a tots aquells que identifiquen el paisatge humà dels pobles petits: en Pipa, un manetes-filòsof que té solució per a tota mena de cuites. Dues grans trames es trenen al llarg d´aquest recorregut: d´una banda, la del matrimoni entre la Carme i el seu marit, -personatge absent. La història d´una relació que complimenta amb aparent normalitat la de tot matrimoni que viu de cara a la galeria. D´altra banda, seguim les peripècies dels quatre amics: en Ramon, en Santi, la Clara i la Lídia. Amb ells travessarem l´adolescència, la primera joventut i els primers passos cap al món dels adults. Serem testimonis de les complicitats i els secrets que arrosseguen al llarg dels anys, i veurem com les debilitats i les pors de cadascun d´ells van erosionant els llaços que, de jovenets, creien que mai no podrien desfer-se del tot. Casa Calores és un viatge pels racons de la memòria d´una casa de poble, i d´uns individus que senten i pateixen desigs i emocions tan casolans com universals. L´autor vol homenatjar els paisatges de la seva infantesa i joventut: els contorns d´un casalot a ran de mar on va descobrir les primeres trampes del joc d´estar viu.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Pere Riera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,69 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Casa Calores.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aislar tu casa evita la mitad de las pérdidas de calor

La crisis y la subida de la factura eléctrica obligan a buscar alternativas económicas para sofocar el calor. El secreto para mantener una casa fresca sin aire acondicionado está en crear un ...

Aislar tu casa evita la mitad de las pérdidas de calor

Son una de las principales formas de proteger su casa de la pérdida de calor a través de las ventanas. Usar cortinas con un forro térmico es una opción relativamente barata, dice Brennand.

LIBROS RELACIONADOS

Tecnica De Gases De Escape Para Motores Diesel.pdf

Marina.pdf

Idearium De Marañon.pdf

Jo! Memories D'un Metge Filosof.pdf

¡Abracelos!: La Formula Para Contratar, Motivar Y Retener A Sus E Mpleados.pdf

La Unidad De Mercado En La España Actual.pdf

El Paraíso Perdido.pdf

Fluvi: Todos Al Agua.pdf

Lectoescritura I(nivel 5): Pauta (4 Años. Eduacion Infantil).pdf

Cuentos Escogidos. Vol. Xvii.pdf

Quiero Ser Una Estrella. Un Libro Para Futuros Músicos, Actores Y Pintores.pdf

Contra El Hambre Y La Guerra - Arcadi Oliveres.pdf

Industrias Prehistóricas De Humanes De Madrid.pdf

Tecnicos Especialistas De Anatomia Patologica: Simulacros De Exam En.pdf