Gallifa PDF

Eldeportedealbacete.es Gallifa Image
Descubre el libro de Gallifa con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Gallifa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Gallifa y otros libros de Miquel De Palol.
L’Anna és una dona jove, treballadora i atractiva que en un punt d’inflexió en la seva feina en una editorial es troba entre dos homes, en Tomàs i l’Andreu, i se li fan contradictoris la idea d’allò que val més i l’impuls instintiu, i tan dubtosa una cosa com l’altra, com la pretensió de dirigir el propi destí. Com diu l’amiga, tots ens entestem en el que no ens convé, i veu un dels homes de faccions suaus, amb cara de nen que inspira confiança però en canvi, el seu tipus de vida, vet-ho aquí, i que en canvi amb l’altre feu molt bona parella, mentre que l’Anna els jutja respectivament com el tio perfecte. No he trobat ningú que m’hi avingui tant, i l’altre un desaprensiu, un cràpula sense escrúpols gens de fiar, i en el joc de la filosofia de l’existència l’acaba retopant: Que la vida no és un joc? I tant que és un joc! Què sinó un joc de criatures estúpides podria ser una cosa tan arbitrària, cruel i plena de trampes i enganys. En què, sinó, sempre perds, perquè contra la banca no guanya mai ningú.En un estil planer i en to de comèdia lleugera, l’autor desgrana com un conflicte del món quotidià es va carregant de signes del paradigma de l’individu dels nostres temps. En l’expectativa pròxima, l’estada del grup d’amics a Gallifa és una fita de resolució sentimental en part idealitzada, i per tant impossible, en part trivial, i per tant inevitable.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Miquel De Palol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,67 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Gallifa.pdf
FECHA 2006
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gallifa

Ve el perfil de Joan Gallifa en LinkedIn, la mayor red profesional del mundo. Joan tiene 2 empleos en su perfil. Ve el perfil completo en LinkedIn y descubre los contactos y empleos de Joan en empresas similares.

Pep Gallifa - Center and living room -Barcelona Vic Osona

3 viviendas en venta en Gallifa de particulares, agencias inmobiliarias y bancos. Encuentra también viviendas en alquiler y viviendas obra nueva en Gallifa. Para buscar viviendas en venta en Gallifa, habitaclia, cuando te ayudan, es más fácil.

LIBROS RELACIONADOS

El Mestre I Margarida.pdf

Bibliografía De Dámaso Alonso.pdf

Cuaderno De Matematicas 10 (Etnos) (Educacion Primaria).pdf

Apren A Comptar Amb En Dinotren (Abaco De Madera).pdf

El Fin Del Exilio.pdf

Mi Primer Atlas De Animales(geronimo Stilton).pdf

Educar Con Optimismo A La Juventud.pdf

El Joven Rey Arturo.pdf

Josep M. Folch I Torres I El Teatre Fantastic - Xavier Fabregas - En Catalan.pdf

Diario De Un Killer Sentimental Seguido De Yacare.pdf

Novelas Escogidas Ii.pdf