El Gust De La Mel PDF

Eldeportedealbacete.es El Gust De La Mel Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Gust De La Mel en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de El Gust De La Mel en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Gust De La Mel en tu teléfono, tableta o navegador!
Salwa Al Neimi és una poetessa siriana. Viu a París des de fa molts anys. Va estudiar literatura àrab i teatre i posteriorment va treballar com a periodista cultural. Ha escrit diversos llibres de poemes, contes i fins i tot un recull d’aperitius literaris. El gust de la mel és la seva primera novel•la. La cadena de televisió Al-Jazeera l’ha qualificat com “la més atrevida de les novel•listes àrabs”. Amb aquest relat provocador i valent, Salwa Al Neimi ha desencadenat un fenomen sense precedents en el món àrab, i s’ha convertit en la portaveu de tota una generació de dones que estan disposades a trencar amb els tabús. De la mà d’una Xahrazad contemporània, apassionada en secret per l’estudi dels tractats clàssics àrabs que invoquen la felicitat i la llibertat sexual, El gust de la mel recrea els records nostàlgics de les experiències eròtiques de la protagonista amb un amant misteriós. És una ocasió única per pensar, seguint el fil de totes aquelles històries que ha anat recollint al llarg dels anys sobre el lloc que ocupa el sexe en la societat àrab actual. Prohibida en nombrosos països musulmans, publicada amb gran èxit en altres, El gust de la mel no només ha trencat finalment amb el tabú del sexe sinó que ha estat àmpliament recolzada pels intel•lectuals àrabs per la seva indiscutible qualitat literària: “Una obra refinada a l’alçada de les grans obres d’art”, segons el principal diari d’Egipte.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Salwa Al Neimi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,79 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Gust De La Mel.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La miel argentina, una paradoja exportadora - LA NACION

Lee también: Calorías de la miel Miel y diabetes. Si eres diabético o tienes algún familiar o amigo que sufra de diabetes, seguramente te preguntarás en forma recurrente, si la miel es buena o mala para la diabetes y si pueden los diabéticos consumir miel de abeja. Aquí intentaré explicar y fundamentar la conveniencia de utilizar miel en la diabetes.

La amarga invasión de la miel china | Economía | EL PAÍS

EL GUST DE LA MEL, AL NEIMI, SALWA, 13,50€. ... Sin existencias. Disponible en 3-7 días si hay stock en proveedor

LIBROS RELACIONADOS

Pablo De Tarso. Ciudadano Del Imperio.pdf

El Fuego Invisible (Premio Planeta 2017).pdf

Activa. Cuadernos Para La Estimulación Del Aprendizaje 4..pdf

Bosquejo Acerca Del Estado Que Alcanzó En Todas ÉPocas A Literatura En Asturias.pdf

Indonesia (Lonely Planet).pdf

Pack Ahorro Práctico. Ics. Diplomat/ada Sanitari/ària En Infermeria (Contiene Test Y Simulacros De Examen En Cep Online.).pdf

Vida Secreta De Mata-hari.pdf

Los Transgenicos Y Los Clonicos.pdf

El Marqués Y La Gitana.pdf

A La Caza Del Amanecer.pdf

El Pintor Galofre Oller.pdf