Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món PDF

Eldeportedealbacete.es Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món Image
Descubre el libro de Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món y otros libros de Josep Gallifa.
El món i les persones necessiten una educació més integral, però per fer-la possible calen canvis significatius en la consciència i en les pràctiques pedagògiques. Es planteja, per facilitar aquests canvis, un itinerari reflexiu amb diferents línies argumentals: antropològica, neurobiològica, històrica, psicològica, social, cultural, existencial i espiritual, i també la línia argumental ineludible de la racionalitat educativa. Es proporciona una explicació sobre les motivacions de fons de les transformacions que estan produint-se en els sistemes educatius capdavanters. Es fonamenten així les bases per transformar el model educatiu actual en el de l’educació integral.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Josep Gallifa
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,51 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Educació Integral. Transformar L Educació, Formar La Persona, Millorar El Món.pdf
FECHA 2018
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Fedac Sant Andreu

Aquestes visites són accions de valor no només pels centres de la xarxa, sinó també pels centres de la Mostra. La interacció dels centenars de docents implicats en el procés de canvi educatiu és imprescindible per formar a un moviment social que vol transformar l'educació i adquirir una cultura de millora contínua.

Jesuïtes El Clot | Jesuïtes Formació Professional

La pràctica i l'aprenentatge de la música i d'altres disciplines artístiques aporta valors clau en el desenvolupament integral de les persones; millora l'expressivitat de les emocions, fomenta la imaginació, l'autoestima, la disciplina, l'esforç i les habilitats de relació interpersonals i socials.

LIBROS RELACIONADOS

Lamin, De I Africa Al Maresme: El Tercer Mon.pdf

Microsoft Windows Me: Paso A Paso.pdf

Textos Teatrales Para Una Mujer Impar.pdf

Un Momento Recuperado.pdf

Diplomacia Publica Para El Siglo Xxi.pdf

El Caballero Y La Muerte / Una Historia Sencilla.pdf

El Giallo Italiano: La Oscuridad Y La Sangre.pdf

Diarios De Juventud.pdf

Estrecho De Gibraltar (Pp22): Cabo Roche-punta De La Chullera (1: 95000).pdf

La Comedia De L´olla.pdf

Egipto. El Fin De Una ÉPoca.pdf

Filosofía Para El Fin De Los Tiempos.pdf

Ríos, Playas Y Montañas De Costa Rica.pdf

After The Storm.pdf